Kultur röd

Månadens kulturaktör - Februari

Det är ju på tok för sällan det publiceras inlägg på vår eminenta blogg. Under våren blir det ändring på det då varje kulturaktör fått i uppgift att hålla bloggen och instagramkontot levande. Tanken är att ni läsare ska få en liten inblick i vilka kulturaktörerna är och vad de gör. Denna månad föll lotten på mig!

Vem är då jag? Jag heter Pontus Andersson är 26 år och bor i Lambohov i Linköping. Jag arbetar som lärare i årskurs ett vid Lillgårdsskolan. Jag har sysslat med teater på olika sätt sedan jag 2001 började min skådespelarresa i amatörteaterföreningen Teater Traska i Åtvidaberg. Jag har bland annat hunnit med att spela i folklustspel, farser, barnteatrar samt arbetar som ledare i barnteatergrupper. När jag inte undervisar, skriver manus eller står på scenen njuter jag av träning, musik och spel!

Sedan några år tillbaka är jag bosatt i Linköping och aktiv i Kulturaktörerna och dess exceptionella styrelse. Det är minst sagt spännande att rodda uppdrag för Kulturaktörerna samt arbeta heltid som lärare. "Hur hinner han?" kanske ni undrar. Det gör väl jag också ibland.  Men det förstås, klart man hinner med något som utvecklar, stärker och inspirerar jaget!

En kort inblick i vem Pontus är alltså. Fler blogginlägg är att vänta under Februari månad.
Tills nästa inlägg kan jag berätta att nästa helg gör Kulturaktörerna ett avslöjande gällande ett kommande projekt. Spännande va?!

Ta hand om er!

//Pontus

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln