Kultur röd

FARS LILLE POJK! - Landeryds hembygdspark

Det var i februari vi träffades. Hela ensemblen samlades runt ett stort bord. Jenny Andreen var med oss via Skype från Hongkong. Vi läste manus, skrattade, diskuterade och skildes åt med stor tro om att denna föreställning skulle bli något alldeles extra.
 Vi började repetera, trycka affischer, planera scenografi, leta scenkläder m.m...
Vårt enorma arbete har varit i full gång fram till nu. Denna helg hade vi vår Premiär i Landeryds hembygdsgpark.
 På själva premiärdagen lyckades vi spela mellan regnskurarna, inte en enda vattendroppe föll ner på oss, förutom när vi städade scenen efter föreställningen.
 Igår var det strålande solsken hela föreställningen. Vi i ensemblen hade väldigt roligt på scenen, och publiken kunde inte dölja att de också trivdes. Efter mycket skratt, applåder och fina ord lämnade en nöjd publik gården.
 Man kan inte annat än att känna sig varm i hjärtat efter att man lagt ner nästan ett år på en föreställning och den tar emot så väl.
 Hoppas att ni besöker oss och har lika roligt som vi alltid har.

Mitt tips!
Besök Gamla Linköping. Ta en fika på mysiga Dahlbergs café. Titta runt bland alla olika museer. Gå in på Infomagasinet och köp din biljett till "Fars lille pojk!"
 Vi säljer även biljetter i Landeryd från 1 timme innan föreställningens start, men då kan vi inte garantera att det finns biljetter kvar.

Välkomna!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln