Kultur röd

Sommarproduktion och stundande ledighet.

Klicka på bilden för speldatum! Klicka på bilden för speldatum!

YES!!

I lördags hände det grejer! Kulturaktörerna hade möte och vi planerade inför sommarens produktion som vi nu går ut med till ER! 

I Landeryds hembygspark spelar Kulturaktörerna "Fars lille pojk" under Augusti 2016 och i lördags var det exakt 6 månader kvar till premiär.


6 månader...Det låter så otroligt långt bort och nära på samma gång. Men att vi redan sitter och funderar och klurar kring produktionen känns toppen och vi ser med glädje fram emot det stundande arbetet med allt som rör produktionen!

För min del innebär det rent praktiskt i nuläget att höra av mig till ensemblen och kalla till kollationering. Det är alltid lika spännande  när ensemblen träffas för första gången! Alla är helt nya inför manus och handlingen i den (nästan alla). När föreställningarna är i full gång och skådespelare funnit sina karaktärer och scenarbetare har 100% koll på sina uppdrag, då är det spännande att tänka tillbaka på kollationeringen när alla var "nollställda" inför uppdraget. :) 

Under vecka 8 flyr jag landet. Skolan stänger för sportlov och då passar jag på att unna mig en resa till varmare breddgrader. Förhoppningsvis hinner våren infinna sig lite mer under den vecka jag är borta. Men visst märks det att våren är på gång alltid. De ljusare morgnarna på vägen till jobbet talar redan för det, och in i våren går vi mot kollationering, repetitioner och mycket spännande arbete!

Ta hand om er!


//Pontus

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln