Kultur röd

Glad Lucia!

Ojoj oj vad tiden går fort! Det är redan december! När hände det? 

 

 

Nu på fredag ger vi årets sista dockteaterföreställning på Dahlbergs café! Ni är alla hjärtligt välkomna på vår julspecial som vanligt kl 10.00. Det har varit en jätterolig resa  med dockteatern den här hösten. Vi är redan sugna på vårens produktioner, mer om detta får ni veta efter jul!

 

Kulturaktörerna repar för fullt inför lördagens smygpremiär av nyårsrevyn "Pensionat Gyllene Cnorren" på Globenteatern. Det kommer bli full fart på scen! Igår hade vi koreografi-rep till midnatt! Galapremiären äger rum på nyårsafton och ni är alla välkomna!

(se www.linkopingsrevyn.se för mer information)

 

Idag har vi varit och firat Lucia tillsammans med friluftsmuseet Gamla Linköping. Väldigt mysigt!

 

Glad Lucia allihop! 

Becka

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln