Kultur röd

SKRATT i SOMMAR

Här kommer ett nytt blogginlägg!
Som alla har längtat, eller hur?!

Det är mycket som händer just nu. Snart har dockteatern spelat klart på Dahlbergs café i Gamla Linköping. Vi repar Molière för fullt. Samtidigt som vi jobbar fram en till föreställning, som jag idag tycker ska presenteras inför alla.

I sommar... närmare bestämt i augusti... intar Kulturaktörerna Landeryds hembygdsgård i Linköping där vi ska roa publiken med lite galen humor ifrån friluftspjäsernas friluftspjäs "Hemvärn och påssjuka", skriven av Nils Bie Persson.
Många kanske har hört talas om den, eftersom Stefan&Krister har spelat den för ett antal år sedan, och som sänds på TV lite då och då. Och självklart kan vi ju hämta inspiration ifrån deras uppsättning, men allra roligast ska förstås bli att få tolka den på vårt eget sätt.
Den 16 augusti har vi premiär, och spelar totalt 6 föreställningar.
Hoppas vi ses där!

Manuset är färdigt, skådespelarna är färdiga, och snart drar en jätterolig rep-period igång.
Om det är någon som har intresse av att hjälpa till på något sätt runtom teatern, släng då gärna iväg ett mail till info@kulturaktorerna.se så kan vi se över vad vi skulle kunna erbjuda.

Vi söker även sponsorer och/eller andra former av samarbeten.

Ha det så bra!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln