Kultur röd

 

 Kulturaktörerna är en ideell förening som verkar i Östergötland. 

Med basen i Linköping vill vi sprida kultur i hela länet, med omnejd.

Vi skapar kultur i olika former för att bemöta allmänhetens intresse.

Föreningen tror på nyskapande idéer och att kunna bidra till ett ökat kulturintresse framförallt hos ungdomar. Kulturaktörerna är dock inte inriktadepå en specifik målgrupp eller genre, utan ser möjligheter för alla typer av konstformer.

Jocke Gustavsson

Jocke gjorde sin stora scendebut 2005 då han spelade Bagaren i "Folk och Rövare i Kamomilla stad" på Sjöbergska friluftsteatern i Gamla Linköping. Efter det har han medverkad i flera uppsättningar som skådespelare, men har även samlat på sig mycket erfarenhet inom regi, scenografi, rekvisita, manus och scenbygge.

Jocke brukar vara inblandad i cirka sju olika projekt varje år.

 

 

Jenny Andreen

​​​​​​​Jenny har under många år arbetat med teater. Hon har varit med i många olika uppsättningar, främst på Globenteatern och scenerna i Gamla Linköping och Landeryd. Jenny arbetar också som lärare och har många års erfarenhet av att bedriva barn och ungdomsverksamhet på Teaterns hus. 

Rebecka Dellskog

Rebecka är sångerska, musiker och skådespelare. Kanske har ni sett henne i ett musikprogram, som barpianist på Östersjön eller i reklamfilm. Rebecka har även arbetat på Östgötateatern och hon har dubbat Disney-filmer. Rebecka är medlem i ”THE CHOIR by ABBA the Museum” som är en del av Abba-familjen som förvaltar och förnyar Abbas musikskatt. 

 

www.rebeckadellskog.com