Kultur röd

Snart är det jul igen!

Tiden går fort när man har roligt. Och visst har vi haft roligt i år!

Efter en fantastiskt år med dockteater, 1600-tals komedi och några vimsiga katter känner vi oss nu redo att låta julen ta över för att sedan leda oss in i det nya året.

På fredag spelas årets sista dockteater på Dahlbergs café.
Efter det pågår inga projekt inom Kulturaktörerna mer i år. Men vill man se oss agera finns det stora möjligheter.

Bawan och Jenny repar nu för fullt med Globengruppens nyårsföreställning "Fullt Sprut" på Globenteatern, som har smyg-premiär 14 december. Och spelas sedan i Januari, med Galapremiär på nyårsafton!

Rebecka och Jocke spelar, tillsammans med Teaterexpressen, en nyårsfars som heter "Skaffa mig en Tenor" skriven av Ken Ludwig. Även den har premiär på nyårasfton och spelas hela januari på Sagateatern.

År 2014 kommer det nya projekt med Kulturaktörerna. Och redan nu planeras det mycket inför dem. Manus håller på att skrivas, scenografi håller på att skissas fram och ett större projekt håller på att planeras. Fortsätt följa oss här på vår blogg, eller vår hemsida så får man alltid veta senaste nytt om oss!
Det är mycket som händer. Och med julmat, glögg och klappar kommer vi nu ladda upp alla våra batterier inför det kommande året!

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!!!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln