Kultur röd

Höst!

Nu är det verkligen höst och det blir bara kallare för var dag. I måndags försökte vi fånga höstkänslan och var ute och fotade lite i Gamla Linköping. Underbart men kallt som sagt!

 

Även om höstmörkret faller så lyser det ändå upp med teaterföreställningar under årets sista månader för vår del.

Bawan hade premiär idag i Norrköping för "Utanför mitt fönster" och imorgon är det dags för dockteater igen. Vi har nu spelat tre föreställningar dvs alla dockteater-premiärer är gjorda. "Rödluvan", "Snövit" och "Djungelmysteriet", så nu börjar vi om med "Rödluvan". Det har varit en stor och härlig publik varje vecka hittills så vi håller tummarna för det imorgon också.

Vi har spelat fem av åtta föreställningar av revyn "Bullfest" också, imorgon blir den sjätte. Då vi blir klara med den väntar repetition av nyårsrevyn "Pensionat Gyllene Cnorren" då vi allihopa medverkar. Det ska bli roligt!!

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln