Kultur röd

Full fart framåt

"Snövit" pyssel "Snövit" pyssel

 Denna vecka har det varit fullt upp för oss. I onsdags va det premiär för revyn "Bullfest" som spelas på Globenteatern.
Alltid lika skönt att pricka av en premiär och det får vi göra imorgon igen. Då är det nämligen dags för "Snövit" att spelas som dockteater på Dahlbergs café, vilket ska bli mycket spännande. "Rödluvan" funkade riktigt bra så vi håller tummarna för att det kommer mycket barn imorgon också!!

 


Jag och Becka har idag också varit och gjort lite reklam för VILMA-projektet som vi hoppas kan engagera ungdomar. Vi hoppas att ungdomar på olika skolor i Östergötland kan hjälpa oss med bidrag till ett manus, genom att skriva texter om deras syn på att vara ung idag. Detta ska sedan bli en föreställning med premiär nästa höst!! 

 

//Jenny

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln